Primul succes al femeii care cântărea 250 de kg: Cât a reuşit să slăbească în mai puţin de o lună

Embed:

Voinţa şi perseverenţa a ajutat-o pe Svetlana Cveatcovscaia în mai puţin de o lună să slăbească aproape 40 de kilograme din cele 250.

Femeia în vârstă de 49 de ani din satul Cotiujenii Mari, raionul Şoldăneşti, a ajuns pe mâna medicilor când viaţa i-a fost pusă în pericol din cauza greutăţii. Acum o săptămână, ea a fost externată şi îşi continuă cura de slăbire acasă.

Cu multă mişcare şi o dietă strictă, aşa a reuşit Svetlana Cveatcovscaia să piardă primele kilograme. Femeia spune că şi acasă respectă cu stricteţe prescripţiile medicilor.

Din cauza kilogramelor, îi este greu să meargă, cu toate acestea, Svetlana se străduie să fie de folos în gospodărie. Ea face ordine prin casă, coace pâine, dar şi  dulceaţă pentru iarnă.

În toate treburile casnice o ajută soţul, care o susţine mai mult ca niciodată. Acum o lună, Svetlana a fost internată la Spitalul Republican din Capitală.

Din cauza greutăţii, ea nu a încăput într-o ambulanţă obişnuită şi a avut nevoie de intervenția celor de SMURD.

Femeia a început să se îngraşe la 15 ani din cauza unei alimentaţii greşite. Medicii spun că atunci când a fost internată, femeia nu avea 320 de kg aşa cum spunea, ci 250.

La externare ea cântărea 213 kilograme, iar pentru a putea fi operată, trebuie să slăbească cu încă 70 de kilograme. 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu