Primul pom de Crăciun de la Publika TV a ajuns în casa eroiilor campaniei "Împlineşte un vis!"

Embed:

În casa surorilor Efros din Drăsliceni este, în sfârşit, sărbătoare. Moş Crăciun şi Publika TV le-au adus un brad împodobit, aşa cum şi-au dorit copiii.

Cele două surori au primit în dar un brad împodobit cu cele mai frumoase globuri, dar şi haine, dulciuri şi jucării. Cadourile le-au fost aduse de către Moş Crăciun, iar în semn de mulţumire, fetele i-au cântat Moşului şi l-au colindat. Nu s-a trecut nici fără lacrimi de bucurie. Mama celor două copile ne-a spus că fetele ei nu au avut niciodată astfel de sărbători de iarnă. Şi asta datorită vouă, dragi telespectatori, cei care aţi adus cadouri pentru Daiana şi Claudia Efros din satul Drăsliceni.

Fetiţele au început îndată să despacheteze cadourile primite. Cel mai mult s-au bucurat de pomul de Crăciun, pentru că n-au avut niciodată un brad de sărbători.

Mama fetiţelor spune că după ce a fost difuzat reportajul la Publika TV, mai mulţi oameni le-au adus cadouri.

"Am primit atâtea cadouri pentru copii! Chiar şi mâncare ne-au adus. Nu am avut aşa ceva niciodată. Este important nu doar pentru copiii mei, ci pentru toţi copiii", a spus mama copilelor.

Mama fetiţelor mai spune că, datorită campaniei Publika TV, în acest vor avea cel mai frumos Crăciun.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu