Primul mesaj al lui Igor Corman, în calitate de speaker: Nu aduce anul cât aduce ceasul. Promit să fiu corect cu toţi deputaţii

Embed:

Democratul Igor Corman, proaspăt ales în funcţia de preşedinte al Parlamentului, a mulţumit deputaţilor care l-au votat şi a dat asigurări că va încerca să fie corect cu toţi aleşii poporului, indiferent dacă fac parte din coaliţia de guvernare sau dacă sunt din opoziţie.

Noul speaker al Legislativului a urcat în prezidiu cu zâmbetul pe buze, ţinând în mână un buchet mare de trandafiri roşii. „Da, nu aduce anul cât aduce ceasul. Aş vrea să le mulţumesc celor care mi-au acordat această încredere. Votul pentru preşedintele Parlamentului e un vot politic. Mă mândresc de faptul că am fost votat de cei care reprezintă majoritatea parlamentară, dar vreau să vă asigur că, din start, voi încerca să fiu corect cu toţi deputaţii din sală, indiferent dacă sunt din opoziţie sau au alte culori politice. Recunosc că poate în sală sunt deputaţi care au o experienţă parlamentară mai bogată, dar vă asigur că am să fac tot ce depinde de mine pentru a fi pe măsura aşteptărilor dvs”, a declarat Igor Corman.

Publika.md aminteşte că Igor Corman a fost ales, acum câteva minute, în funcţia de preşedinte al Parlamentului, cu votul a 58 de deputaţi, cei ai PLDM, PD şi deputaţii din grupul Hadârcă. Cei 31 de comunişti au votat pentru Sergiu Stati.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu