Primul Festival Internaţional al maşinilor retro din Moldova va avea loc sâmbată, 6 septembrie

Embed:

Prima ediție a Raliului Internațional de automobile retro (RIAR) este organizată de Agenția Turismului cu susținerea asociațiilor "Retro mobil" România și "Auto Retro Tuning" Club. Similar Primului Raliu Turistic din Moldova, și RIAR este dedicat marcării a 55 de ani ai turismului moldovenesc. Raliul se va desfășura în perioada 05 – 07 septembrie 2014, scrie autostrada.md.

Toți cei care iubesc mașinile clasice și nu-și pot imagina viața fără existența automobilelor vor avea unica ocazie de a privi pe viu prima ediție a Raliului Internațional al automobilelor Retro. La aveniment sunt înscrise nu mai puțin de 46 de automobile, cu anul fabricației cuprins între 1931 și 1984.

Pritre mașinile participante vor fi mai multe modele Aro, Audi, BMW, Citroen, Dacia, Ford, Mercedes, Opel, Porsche, Toyota, Volvo, Volkswagen și multe altele, care au fie un rol important în plan mondial, fie un rol important în anumite regiuni ale lumii. Privirile spectatorilor vor fi încântate și de participarea la raliu a vehiculelor clasice americane, cum ar fi mai multe modele Chevrolet, Dodge, Oldsmobile, Plymouth, precum și câteva capodopere din Albion: Jaguar, MG, Sunbeam și Morgan.

Programul Raliului conține vizitarea obiectivelor turistice din Chișinău, a orașului subteran vitivinicol "Cricova" și expunerea automobilelor spre admirația locuitorilor capitalei.

Doritorii de a face cunoștință cu participanții la Raliu sunt invitați în Piața Marii Adunări Naționale pe 6 septembrie 2014, în umrătorul interval de timp: orele 12:30 și 15:30.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu