Primul antrenament cu lot complet al Naţionalei Moldovei "spionat" de jurnalişti din Suedia

Embed:

Naţionala Moldovei a desfăşurat primul antrenament cu efectivul complet. La lot au ajuns şi ultimii doi fotbalişti, Alexandru Suvorov şi Igor Ţîgîrlaş. Selecţionata a fost spionată şi de jurnalişti din Suedia, care au admis că echipa lor va avea un meci dificil!

Suvorov s-a alăturat imediat grupului, iar Ţîgîrlaş, alături de Frunză şi accidentatul Picuşciac, s-au antrenat separat. La antrenament au luat parte şi doi jucători care nu vor intra la meciul cu Suedia: Sergiu Dadu şi Alexandru Epureanu, ambii în recuperare.

Deşi iniţial se anunţase că Suvorov cu Ţîgîrlaş vor putea vorbi cu presa, Gabi Balint a decis că nu e tocmai cazul.

Antrenamentul tricolorilor a fost urmărit şi de primul jurnalist suedez venit pentru meci. Acesta avea lecţia făcută şi a declarat că echipa sa va avea parte de un meci greu la Chişinău.

"Am văzut cum a jucat Moldova pe terenul propriu în aceste preliminarii. A pierdut doar o singură dată: în faţa Olandei şi la diferenţă de un gol. Ştim totul despre Moldova. Va fi un meci greu aici, la Chişinău", a menţionat jurnalistul.

Meciul Moldova-Suedia, din grupa E a preliminariilor EURO-2012, se va juca vineri, 3 iunie, pe stadionul Zimbru. O zi mai devreme, Gabi Balint, alături de Petru Racu şi Alexandru Suvorov, vor susţine ultima conferinţă de presă dedicată acestei partide.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu