Primesc răspuns doar COPIII CUMINŢI! Micuţii din toată ţara, îndemnaţi să-i trimită scrisori lui Moş Crăciun (FOTO)

Embed:

Copiii din toată ţara sunt îndemnaţi să-i trimită scrisori lui Moş Crăciun, iar îndrăgitul bătrânel le va da răspuns doar picilor cuminţi. Primii care au scris Moşului sunt 25 de micuţi de la Ansamblul folcloric "Opincuţa" din Capitală.

Iată ce îşi doresc copiii:

"Eu îmi doresc sănătate şi să fiu fericit în viaţă, părinţilor mei la fel şi îmi doresc un elicopter cu telecomandă".

"Eu aş vrea o carte pentru că îmi place foarte mult să citesc".

"Te rog să îmi dai o carte despre cosmonauţi, multe ciocolate, o tablă de şah şi creioane colorate".

"Eu îi scriu lui Moş Crăciun că îmi doresc o pereche de role şi o carte de istorie. Sper că Moş Crăciun să împlinească dorinţa".

După ce au pus scrisorile în cutiile poştale, micii artişti l-au colindat pe Moş Crăciun:

Acţiunea "Primeşte o scrisoare de la Moş Crăciun" va dura până în data de 22 decembrie. Poșta Moldovei s-a angajat să distribuie gratuit toate răvaşele adresate lui Moș Crăciun, dar şi răspunsurile oferite de cel mai iubit bunic.

"Să scrie din timp dacă vor să primească răspuns. Moşul trebuie să reuşească până de Revelion. Nu este nevoie de timbru, nu este nevoie absolut de nimic, doar scrieţi pe plic Academia lui Moş Crăciun sau Moş Crăciun şi foarte important să scrieţi adresa voastră", a declarat Irina Mitache, reprezentant "Academia lui Moş Crăciun".

Anul trecut, în cadrul evenimentului au fost recepţionate în jur de 14.000 de scrisori. Acţiunea a fost organizată pentru prima dată în 2001.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu