Primele imagini OFICIALE a generației XF prezentate de Jaguar (FOTO/VIDEO)

Embed:

Jaguar a publicat astăzi primele imagini care anunță lansarea noii generații XF. Modelul britanic este dezvoltat pe o platformă nouă și promite motoare noi din gama Ingenium, scrie automarket.ro.

Jaguar se pregătește să revină în forță în segmentul sedanurilor mari, acolo unde activează nume grele precum Mercedes E-Klasse și BMW Seria 5. Constructorul britanic va dezvălui noua generație a actualului XF spre sfârșitul acestei luni, în data de 24 martie mai exact.

Până atunci însă, Jaguar a ținut să își anunțe intențiile cu un scurt film oficial și cu două imagini care prevestesc modelul creat de la zero, pe o platformă nouă, bazată pe mult aluminiu și botezată iQ-Al, pentru că promite să reducă masa totală într-un mod inteligent.

 

În ceea ce privește designul, fotografia de sus nu trădează foarte multe, poate doar o capotă cu multe nervuri. Totuși, Ian Callum, directorul de design Jaguar, a declarat că "noul XF va fi cel mai frumos model din segmentul său. Elegant, arătos și cu un simț al proporției care va oferi un sentiment de integritate, noul Jaguar XF va rămâne fidel tradiției, dar complet contemporan".

 

Interiorul va fi un alt capitol la care XF își propune să impresioneze. Prima imagine trădează un aer minimalist, elegant, cu o planșă de bord învelită în lemn, cu plastic lucios pe alocuri și inserții din aluminiu. Linia elegantă este susținută și de un volan cu doar trei spițe, de un schimbător de viteze revizuit, de comenzi noi și de un ecran multimedia extrem de generos. Spre deosebire de actualul XF, noua generație promite să fie și mai spațioasă.

În ceea ce privește gama de motorizări nu există foarte multe informații. Jaguar va introduce probabil noua gamă de propulsoare Ingenium, mult mai eficiente și performante. Oficialii britanici se laudă deja că cel mai eficient XF va consuma doar 4 litri/100 de kilometri.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu