Primele imagini de la locul exploziei din Capitală. Două persoane au decedat. Circulaţia rutieră a fost oprită (VIDEO)

Embed:

UPDATE 12:25 Persoana care a detonat obiectul necunoscut a decedat la faţa locului. Potrivit informaţiilor, bărbatul care a intrat în magazin s-a certat cu vânzătoarea care a renunţat să-i ofere ţigări pe datorie. Acesta a ieşit şi a explodat. În magazin se aflau patru persoane, dintre care nimeni dintre ei nu a avut de suferit. Un barbat a ajuns la urgenţă la spital.

Primele imagini de la locul explozie de la intersecția străzilor Mateevici cu Armenească în care două pesoane au decedat, iar alte două au fost rănite. 

Tragedia a avut loc în pragul unui magazin alimentar la intersecţia străzilor Alexei Mateevici cu Armenească. Zona este împânzită, iar circulaţia rutieră e sistată. La faţa locului se află poliţia şi medicii de la urgenţă. 

Martorii spun că explozia ar fi provocat-o un bărbat, care a intrat în magazin şi a cerut ţigări fără bani.  

"Din magazin poliţia l-a dat afară şi el în timpul ăsta a explodat.

- Ce era? bărbat sau femeie?

- Au spus că e bărbat, despărţit, aşa spun"

Oamenii spun că bubuitura s-a auzit de la distanţă.

Treceam pe alături cu maşina şi s-a auzit o explozie, eu credeam că a explodat o roată, am ieşit afară şi am văzut că iată marketul a explodat. M-am apropiat, acolo erau două persoane, care deja nu erau cu suflare, dar nu pot să spun dacă e decedat.

"S-a auzit zgomotul, pentru că eu eram în blocul administrativ, noi acum aşteptăm oamenii care vin cu înmormântarea. Practic toţi colaboratorii din blocul administrativ au auzit acest zgomot"

Inspectoratul General al Poliției va susține un briefing de presă la ora 12:30. Publika.MD îl va transmite în direct. 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu