Primele imagini cu BMW X1 facelift apar înainte de lansarea la New York

BMW a anunţat că va aduce la salonul de la New York faceliftul lui X1 şi se ţine de promisiune. Crossover-ul şi-a făcut însă apariţia prematur, cu două zile înainte de lansarea oficială, scrie automarket.ro.

Nemţii se ţin de promisiune, însă o serie de imagini apărute pe internet, cu două zile înainte de deschiderea salonului, strică surpriza constructorului european. La nivel estetic, diferenţele sunt subtile, însă pot fi observate de un ochi avizat.

Designerii bavarezi au restilizat spoilerul frontal şi blocurile optice, au mărit grila dublă şi au redus carcasele oglinzilor laterale. În partea posterioară tratamentul ar putea fi acelaşi, adică o retuşare a blocurilor optice cu LED şi un spoiler nou.

Pentru interior fotografia dezvăluită astăzi nu trădează modificări. Ne putem aştepta însă la noi echipări, materiale noi şi o paletă de culori îmbunătăţită.

BMW X1 facelift va ajunge în showroom-uri abia în vara acestui an, urmând să fie disponibil şi pe piaţa din SUA. Mai multe detalii despre facelift vor fi publicate în momentul debutului oficial, programat peste două zile la New York.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu