Primele efecte ale chiciurii. Mai mulţi copaci din capitală s-au prăbuşit peste maşini (FOTO/VIDEO)

Embed:

Un loc de parcare sub copac nu e cea mai reuşită alegere a unui şofer. O demonstrează şi imaginile surprinse astăzi pe unele străzi ale capitalei. 

Astfel, un utilizator al site-ului Publika.md a trimis la redacţie un filmuleţ în care arată că mai multe maşini au fost accidentate din cauza faptului că şoferii le-au lăsat peste noapte sub unii pomi din sectorul Botanica al capitalei. Din cauza chiciurii, ramuri întregi s-au desprins de copaci şi au deteriorat maşinile. 

Alt utilizator al site-ului nostru a filmat cum o bucată de copac a căzut peste parbrizul unui alt automobil parcat pe bulevardul Dacia din sectorul Botanica. 

Tot la Botanica a fost surprinsă şi maşina accidentată de mai jos. Din imagini se vede că automobilul a rămas fără sticle din cauza unor crengi care au căzut peste ea.

Dacă ai surprins şi tu astfel de imagini video sau poze, nu ezita să le trimiţi pe web@publika.md sau prin intermediul opţiunii Ştirea Ta, iar noi le vom face publice.

FOTO: Facebook/Geo Lupascu

Un alt martor ocular a anunţat redacţia Publika.md că un copac a căzut peste trei maşini de pe strada Miron Costin din capitală. 

Totodată, un copac a căzut peste un troleibuz şi peste un automobil care se aflau pe strada Dokuceaev din Chişinău:

Mai jos vedeţi şi alte maşini accidentate de copacii care au căzut în capitală:

FOTO: Facebook/Felix Grinku

FOTO: Facebook/Тамара Князева

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu