Primele declarații făcute de Alexandru Spiridon. Cine va fi căpitanul echipei la meciul anului Molodva-Franța (VIDEO)

Embed:

Căpitan de echipă la meciul anului 2019, Moldova-Franța, va fi Artur Ioniță. Această declarație a fost făcută de către Alexandru Spiridon.

"Căpitan de echipă va fi Artur Ioniţă, iar pe Alexandru Epureanu îl va înlocui, cel mai probabil, Cătălin Carp", a declarat antrenorul echipei naţionale de fotbal a Moldovei, Alexandru Spiridon.

Tot aici, antrenorul a comunicat că echipa Franţei nu are puncte slabe, asta pentru că au cel mai bun antrenor din lume şi cei mai buni jucători.

"Sper să facem un meci bun, iar la următoarele meciuri lumea să nu vină doar pentru campionii lumii, dar şi petru campionii Moldovei",  a declarat antrenorul echipei naţionale de fotbal a Moldovei, Alexandru Spiridon.

Întrebat de un ziarist franez dacă jucătorii Republicii Moldova sunt mai entuziasmaţi de acest meci faţă de alte meciuri, Alexandru Spiridon, a declarat că este o mândrie să joci contra acestei echipe, iar jucătorii moldoveni trebuie să arate că pot juca şi ei fotbal.

Meciul dintre echipele naționale ale Republicii Moldova și Franței din preliminariile Campionatului European din 2020 se va disputa mâine pe stadionul Zimbru.

Partida va începe la ora 21:45 și va fi transmisă în direct de PRIME.

loading...

Lasă un comentariu