Primele declaraţii ale lui Pavel Filip, după ce a fost ales în funcţia de prim-vicepreşedinte al PDM

Embed:

Prim-vicepreşedintele Partidului Democrat din Moldova, Pavel Filip, a mulţumit tuturor pentru participare la al optulea Congres al PDM.

"Vreau să vă spun că azi a avut loc un eveniment foarte important pentru familia demorcaţilor, este prima formaţiune care demonstrează că partidele nu sunt în proprietatea unor preşedinţi care merg cu el pâna la declinul formaţiunii. Vreau să vă mulţumesc că sunteţi alături de noi. Vă doresc în continuare multe evenimente, dar să fie pozitive. Să vă fie de bine, multă bucurie dumneavoastră personal, dar şi membrilor familiei dumneavoastră", a precizat Filip.

Şi noul preşedinte al formaţiunii, Vlad Plahotniuc a venit cu un mesaj de mulţumire: 

"În primul rând vreau să vă mulţumesc pentru că aţi asistat la lucrările congresului PDM. În al doilea rând, vreau să vă spun că vom comunica mai mult şi mai activ. Nu îmi place să vorbesc mai mult decât este necesar. Ce am avut de spus, am spus la tribuna congresului. Restul o să vă spun la alte evenimente. Vreau să vă felicit cu sărbătorile de iarnă şi vă doresc un an prin de evenimente".

Menţionăm că, astăzi, Pavel Filip a fost ales în funcţia de prim-vicepreşedinte al formaţiunii. Pentru candidatura lui Filip au votat în unanimitate toţi cei prezenţi la eveniment. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu