Primele declaraţii ale lui Dorin Chirtoacă, după închiderea secţiilor de vot (VIDEO)

Embed:

Dorin Chirtoacă președintele PL și candidatul liberalilor pentru funcția de primar general al municipiului Chișinău a făcut primele declaraţii, după închiderea secţiilor de vot.

"Moldova a intrat într-o criză profundă, iar fața politică a picat mult. Oamenii nu vor să mai audă de politică și nici de alegeri. Personal cred că nu este în regulă campania, cum s-au ascuns concurenții. Sandu a zis veniți la alegeri chiar dacă v-aţi săturat, asta nu e normal, nu trebuie să provoci reacții adverse. Trebuie să insufle speranță.

Chiar și ziua alegerilor a început cu picarea testului de către principalii candidați. Nu este vorba doar despre răspunsuri, unele lucru poți să le șții altele nu, dar în primul rând vorbim despre modul în care s-au comportat unii, despre atitudinea de om. Dacă lipsește această atitudine nu poți fi primar. Acest test a fost picat și de Ceban și de Năstase.

Vrem un rezultat şi ne așteptăm să fie în creștere. Mulțumim tututror celor care au votat, indiferent pe cine au votat. Cu demnitate mergem mai departe, pentru dreptate și adevăr, pentru o viață mai bună.", a spus Chirtoacă.

Astăzi, 20 octombrie, #ALEGEPUBLIKA. Cele mai noi informaţii despre ce se întâmplă în ziua alegerilor sunt pe www.alegepublika.md, pe canalul nostru de youtube sau pagina de Facebook .

 

 

loading...

Lasă un comentariu