PRIME ADUCE NOI SURPRIZE MOLDOVENILOR. UN NOU GAME-SHOW CU DAN NEGRU VA FI LANSAT ÎN CURÂND PE MICILE ECRANE

Suprize frumoase pentru telespectatorii PRIME TV. Televiziunea pregătește un mega proiect care va ajunge la inimile moldovenilor. Din această toamnă va apărea un game-show în care oamenii își vor putea încerca norocul și vor câștiga cadouri de vis.

Realizatorul emisiunii, Dan Negru, a oferit detalii despre unul din cel mai urmărit game-show din lume care în curând va apărea și pe PRIME TV.

În curând va apărea un nou proiect marca PRIME, ce surprize ne așteaptă în noul game-show?

DAN NEGRU: Este un show internațional, pentru mine și pentru toată echipa de la PRIME este o mare bucurie să lucrăm cu una dintre cele mai mari echipe de producție de pe Planetă, adică e una dintre fabricile de divertisment de mare anvergură. E un format care rulează în 56 de țări așa că ajunge și în Moldova, după mai multe alte hitt-uri precum "DA sau NU", "Vreai să fii milionar" sau "Fabrica de Staruri".

Proiectul este unul din cele mai populare în toată lumea, ce format va avea la noi?

DAN NEGRU: Asta e bucuria, telespectatorii vor descoperi când se vor uita la game-show.

Cine va putea participa în acest show?

DAN NEGRU: Nu va fi o anumită selecție, important ca oamenii să aibă un suflet bun și să aibă un pic de noroc.

Când se vor organiza castingurile pentru emisiuni?

DAN NEGRU: Suntem acum la prima etapă, dar pe la sfârșit de vară oamenii vor afla mult mai multe detalii, rămâneți pe PRIME TV.

Emisiunea va fi urmărită de o țară întreagă, ce așteptări aveți de la acest proiect?

DAN NEGRU: Acesta este un show care din 10 moldoveni, 9 îl cunosc, pentru că e un show internațional. Cred că va fi o bucurie pentru oameni să fie descoperit pe piața din Moldova.

Dan Negru este prezentatorul celui mai longeviv game show TV din Republica Moldova "DA sau NU" la postul de televiziune PRIME TV. 

În România, de numele lui Dan Negru se leagă numeroase formate de succes, precum Ciao Darwin, Ziua Judecății, Genialii, Te pui cu blondele sau Next Star, cu care a înregistrat recorduri de audiență.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu