Primarul satului Pecişte, raionul Rezina, ÎMPUŞCAT. Edilul se află în stare GRAVĂ la spital

Embed:

Primarul satului Pecişte, raionul Rezina, Tudor Bivol, a fost împuşcat aseară. Edilul a fost rănit şi se află în stare gravă în Secţia Reanimare a Spitalului Raional Rezina.

Ministrul de Interne, Oleg Balan, a oferit mai multe detalii despre incidentul de noaptea trecută Potrivit oficialului, primarul a auzit împuşcături şi a alertat poliţistul din localitate. Cei doi au mers să vadă cine a tras.

"Au întâlnit două persoane care se aflau într-o motocicletă. Au văzut că persoana este înarmată cu armă de vânătoare. La solicitarea şefului de post şi a primarului să predea arma, una din persoane a tras în direcţia primarului. Persoanele au fugit de la faţa locului, însă până dimineaţă au fost reţinute", a declarat Oleg Balan.

Primarul a fost transportat la spitalul din Rezina cu o traumă cranio-cerebrală.

"A fost solicitată aviaţia sanitară îndată. Diagnoza la spitalizare - traumă prin armă de foc. Acum, domnul Bivol se află la respiraţie artificială. Hemodinamica e stabilă. Este extrem de grav", a explicat directoarea Spitalului Raional Rezina, Maria Florea.

Potrivit poliţiei, suspectul este un bărbat de 35 de ani. Bănuitul deţinea arma ilegal.  El a fost reţinut pentru 72 de ore, iar dacă va fi găsit vinovat, riscă până la 7 ani de închisoare. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu