Primarul Capitalei, luat peste picior de socialişti. I-au adus mămăligă şi capete de peşte crud

Embed:

Primarul Capitalei, Dorin Chirtoacă, a fost iarăşi luat peste picior de consilierii socialişti. Aceştia i-au adus edilului la Primărie mămăligă şi peşte. Gestul vine ca urmare a declaraţiilor făcută de liderul PL, Mihai Ghimpu, referitor la probele care îl incriminează pe ministrul liberal al Transporturilor, iurie Chirinciuc. 

"Cum aţi cerut, având în vedere că preşedintele partidului a declarat că nu luaţi mită ci luaţi mămăligă şi peşte vă înmânăm mămăligă, peşte şi un premiu - mita anului".

Dorin Chirtoacă i-a acuzat pe socialişti că singura preocupare a lor este să organizeze circ în Consiliul Municipal.

"Mă bucur că au ocazia socialiştii să umble acum cu mămăliga şi cu peştele reieşind din cazul cu pricina. Lasă să se dea în spectacol eu nu am nimic împotrivă, din ceea ce am reuşit noi să ne documentăm acolo este vorba despre o altă situaţie cu respectivul pachet, dar ancheta trebuie să-şi spună cuvântul. Circ din partea socialiştilor e singura contribuţie cu care dumnealor vin în activitatea municipiului", a spus primarul Capitalei, Dorin Chirtoacă. 

Mihai Ghimpu a menționat la un post privat de televiziune că în pachetul primit de ministrul Transporturilor, Iurie Chirinciuc, reţinut săptămâna trecută, putea fi mămăligă sau pește. CNA afirmă însă că acolo era o sumă mare de bani. 

PUBLIKA.MD aminteşte că, Iurie Chirinciuc a fost arestat pentru 30 de zile. El este învinuit de corupere pasivă şi trafic de influenţă şi riscă până la 15 ani de puşcărie.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu