Primarii PLDM spun că sunt presaţi şi ameninţaţi cu dosare penale dacă nu aderă la PAS

Embed:

Primarii PLDM spun că sunt presaţi şi ameninţaţi cu dosare penale dacă nu aderă la PAS.

Pe rețelele de socializare au apărut mai multe postări în care primarii se plâng că Alianța Kozak cutreieră satele cu scopul de a atrage de partea lor primarii, exponenți ai altor formațiuni politice parlamentare și neparlamentare.

"Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) prin intermediul reprezentanților săi în r. Căușeni au început a vâna primarii aleși în funcții pe listele PLDM.

Arsenalul de argumente pentru trecerea de la PLDM la PAS e același de care a uzat PDM: amenințare cu dosare penale pe numele primarilor, lipsirea de finanțare a primăriilor, etc...
Sireacul primar PLDM - ist", a scris Boris Constantinov pe pagina sa de Facebook.

"Regretele unui primar PLDM - ist din r. Căușeni.

Exponenții celor 3 partide care au preluat guvernarea în RM au început a cutreiera localitățile din RM cu scopul de a atrage de partea lor primarii, exponenți ai altor formațiuni politice parlamentare și neparlamentare.

Situație identică și în r. Căușeni.

Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) prin intermediul reprezentanților săi în r. Căușeni au început a vâna primarii aleși în funcții pe listele PLDM.

Arsenalul de argumente pentru trecerea de la PLDM la PAS e același de care a uzat PDM: amenințare cu dosare penale pe numele primarilor, lipsirea de finanțare a primăriilor, etc...

Sireacul primar PLDM - ist.

Cum să nu - i dai dreptate când, vorba lui, a rezistat presiunilor PDM (amenințări, șantaj, lipsire de finanțare de la Guvern și Consiliul Raional Căușeni, izolare administrativă totală, etc...) și nu a trecut la PDM, a făcut campanie electorală activă în favoarea ACUM pentru alegerile parlamentare din 24 februarie 2019 ca, într - un final, cei pentru care a votat și făcut îndemne publice să fie votați, aplică în raport cu dânsul aceleași metode de intimidare și persecutare pe care le - au aplicat exponenții PDM.

Basarabie, încotro?

De ce, abia preluând frâiele puterii, înrăiți oamenii care v - au votat și v - au susținut", a scris Anatolie Focșa pe pagina sa de Facebook.

Cu o reacție a venit chiar și vicepreședintele PLDM, Alexandru Bujorean. Acesta cere membrilor PAS să înceteze cu racolările și atacurile.

"Ați promis că sunteți altfel?
ATUNCI NU FIȚI CA EI!
ÎNCETAȚI RACOLĂRILE ABUZIVE ȘI ATACURILE!
LĂSAȚI CANDIDAȚII PLDM ÎN PACE", a scris pe pagina sa de Facebook vicepreședintele PLDM, Alexandru Bujorean.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu