Primăria anunță licitație pentru e-ticket: E timpul să aducem Chișinăul la standardele unui oraș dezvoltat

Primăria anunță licitație pentru e-ticket. Despre acest lucru a anunțat pe pagina sa de Facebook, primarul interimar al Capitalei, Ruslan Codreanu. Edilul este de părere că Chișinăul trebuie adus la standardele unui oraș dezvoltat. 

"Achiziția autobuzelor noi și modernizarea parcului de troleibuze sunt măsuri foarte bune, dar nu suficiente. #TichetareaElectronică este o reformă care a fost tergiversată, dar va fi pus în practică. E timpul să aducem Chișinăul la standardele unui oraș dezvoltat!

Odată cu implementarea acestui proiect vom avea #BileteUnice pentru troleibuz și autobuz, ceea ce va minimiza costul de călătorie pentru pasageri, vom putea crea #noduri de transport public pentru ca oamenii să se deplaseze rapid și comod, vom elimina riscul fraudării biletelor, ceea ce va minimiza subvențiile de la buget.

În prezent ne confruntăm cu o criză acută de taxatori. După reformă, acestora li se va propune să se reprofileze în controlori. Așa vom reuși să le asigurăm tuturor angajaților care activează acum un loc de muncă și după implementarea sistemului electronic de taxare.

Licitația este deschisă până în data de 09 iulie. Toate companiile care pot să ofere servicii și sisteme de e-ticketing sunt invitate să aplice la concurs", a scris pe facebook primarul interimar al Capitalei, Ruslan Codreanu.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu