Primăria a început lupta cu oamenii care cresc iepuri şi găini pe lângă case. Proprietarii coteţelor s-au ales cu avertizări

Embed:

Autorităţile Capitalei par să îşi revizuiască priorităţile. Pentru că putoarea de la staţia de epurare şi debandada din domeniul construcţiilor din Chişinău s-au rezolvat, Primăria a început lupta cu oamenii care cresc iepuri şi găini pe lângă case.

Pe un ton triumfalist şi plin de zel, pretorul sectorului Buiucani a scris pe Facebook că a început demontarea "unei crescătorii de animale".

De fapt, este vorba despre nişte coteţe amplasate în curtea comună a unor case vechi de pe strada Gavriil Bănulescu-Bodoni. Muncitorii Preturii Buiucani "au descins" în această dimineaţă în curte şi au demontat o parte dintr-un gard.

”Noi inventariem toate construcțiile din interiorul curților blocurilor de locuit. Vorbim despre gherete, tonete, anexe. Construcții care în primul rând redau un aspect urât Chișinăului. Zilnic avem în demolare cel puțin câte una”, a spus Vadim Brânzaniuc, pretorul sectorului Buiucani.

Proprietarul coteţului a fost avertizat să demoleze construcţia neautorizată în trei zile şi să scoată găinile şi iepurii de acolo. Doar în centrul istoric al Capitalei, autoritățile vor să demoleze cel puțin șase sute de construcții neautorizate.

loading...

Lasă un comentariu