Prima strângere de mână cât o încleștare între Trump și Macron (VIDEO)

Prima strângere de mână a preşedintelui american Donald Trump şi a celui francez Emmanuel Macron a ajuns în atenţia presei. Cei doi au dat mâna atât de ferm încât li s-au albit articulaţiile degetelor şi au părut să îşi încleşteze fălcile, comentează Reuters, potrivit News.ro, citat de digi24.ro.

Imagini de la sesiunea foto organizată la reşedinţa ambasadorului american de la Bruxelles l-au arătat pe Trump cedând primul, descleştându-şi degetele înaintea lui Macron.

Hotărârea lui Macron ar putea fi o lecţie pentru cancelarul german Angela Merkel, care, în timpul unei vizite recente în Biroul Oval a încercat să dea mâna cu Trump, fără a reuși.

Trump și Macron au profitat de ocazie şi pentru a adresa câteva cuvinte presei. „Avem multe de discutat împreună, în special în ceea ce priveşte terorismul”, a spus Trump.

"Şi eu sunt foarte fericit să fiu alături de preşedintele Trump. Avem o agendă foarte largă de discutat: lupta împotriva terorismului, economie, subiecte legate de climă şi energie, iar acest summit NATO este pentru noi şi o ocazie pentru o primă întâlnire, deci sunt foarte fericit să putem, împreună, să schimbăm multe lucruri", a afirmat, la rândul său, liderul de la Elysee.

Atât Trump, cât şi Macron se află la Bruxelles pentru a lua parte la summitul NATO, la care România este reprezentată de preşedintele Klaus Iohannis.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu