Prima şedinţă a noului Legislativ s-a dovedit a fi plictisitoare pentru unii deputaţi

Embed:

Şedinţa de inaugurare a noului Parlament s-a dovedit extrem de plictisitoare pentru o parte dintre proaspeţii aleşi ai poporului. În timp ce unii au aţipit chiar, alţii au găsit lucruri mai interesante de făcut decât să asculte discursurile de la tribuna oficială. Iar liderul comuniştilor, Vladimir Voronin, nu a ratat ocazia să-l tachineze pe vechiul său rival, Mihai Ghimpu.

Chiar dacă alegătorii aşteaptă soluţii pentru ieşirea din criza politică, deputaţii au alte preocupări şi, chiar din prima şedinţă, au demonstrat că nu ştiu să se asculte unii pe alţii.

La rândul său, liderul PCRM, Vladimir Voronin n-a ezitat, în calitatea sa de preşedinte al şedinţei inaugurale, să-l admonesteze în glumă pe fostul deja preşedinte al Parlamentului, Mihai Ghimpu.

Vladimir Voronin s-a răzbunat, în acest fel, pe Mihai Ghimpu, care pe parcursul mandatului său de preşedinte al Parlamentului a limitat drastic accesul la microfoane a comuniştilor, atunci când a considerat că ei îşi fac de fapt propagandă şi evită subiectul aflat în discuţie.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu