PRIMA SAU ULTIMA ZI. Diana Crudu a sugerat că pleacă de la minister

Embed:

Numită joi secretar de stat la ministerul Agriculturii, Diana Crudu nu este sigură dacă mai vrea să rămână în funcţie. Despre prima şi ultima ei zi la minister, scria funcţionarul într-un debut de postare, redactat, însă, la scurt timp după ce a sugerat că placă de la minister.

În şedinţa de joi a Guvernului Diana Crudu a fost prezentată drept cea mai potrivită candidatură pentru funcţia de secretar de stat la agricultură, însă, chiar a doua zi, ea a postat un mesaj pe facebook cu introducerea sugestivă - despre prima şi ultima ei zi la minister.

Ea a declarat că între funcţionarii de la minister şi fermieri există o lipsă de comunicare, fiind indignată de modul în care noii ei colegi înţeleg să rezolve problemele din domeniu.

Ce-i drept, sintagma "ultima zi de muncă" a dispărut la o oră după plasare postării. Incoerenţa de pe Facebook ne-a determinat să abordăm direct secretarul de stat, doar că Diana Crudu nu a avut un răspuns clar nici în faţa camerei de luat vederi.

"Dumneavoastră aţi scris că a fost şi ultima zi la minister, este aşa? – Încă nu se ştie, ştiţi eu am ordinul semnat de pe data de 20, aşa că rămâne de văzut cum o să fie. Dumneavoastră aţi depus cererea de demisie? Încă nu am depus o cerere de demisie, o să facem clarificări săptămâna viitoare.Până nu se publică, unde trebuie să se publice, în monitorul oficial, haideţi când o să se publice. Rămâne de văzut, o să vă anunţ pe data de 20", a spus DIANA CRUDU, secretar de stat la Ministerul Agriculturii.

Diana Crudu vine la minister din sectorul privat, având experiență de gestionare a afacerilor din domeniul agriculturii.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu