Prima reacție a lui Igor Dodon după accidentul în care a fost implicat

Embed:

Preşedintele Igor Dodon a venit cu o reacţie după accidentul în care a fost implicat. Igor Dodon a mulţumit tuturor care au venit cu gâduri bune pentru el şi familia sa.

"Mulțumim tuturor celor din țară și de peste hotare, care au avut gânduri bune pentru mine și familia mea. Mulțumesc tuturor celor care mi-au transmis mii de mesaje, la care însă nu reușesc să răspund acum.

Totul este în ordine, fără traumatisme grave, nici la mine, nici la membrii familiei.
Fiți atenți și aveți grijă de voi și de cei dragi vouă", a scris pe pagina sa de facebook, președintele Igor Dodon.

Amintim că preşedintele Igor Dodon, unul dintre fii săi şi mama acestuia au ajuns la spital în urma unui accident produs în această după-amiază în apropiere de oraşul Străşeni. Potrivit poliţiei, două maşini din coloana prezidenţială s-au ciocnit violent cu un camion care aparţine unei întreprinderi avicole.

În urma impactului, un automobil al preşedinţiei s-a răsturnat, iar cel de-al doilea care venea în spate nu a putut evita coliziunea şi s-a izbit frontal în autocamion. Cele trei autoturisme au fost grav avariate. Şoferul maşinii care a provocat accidentul s-a ales cu o comoţie cerebrală, iar un ofiţer SPPS a fost grav rănit. Din fericire, atât şeful statului cât şi familia acestuia au scăpat doar cu câteva zgârâieturi.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu