Prima parodie la iPhone 5S şi iPhone 5C VIDEO

Embed:

Dacă anii trecuţi vedeam parodii la produse Apple la câteva zile după lansare, iPhone 5S şi iPhone 5C primesc acest tratament chiar înainte de anunţul oficial, relatează Playtech.ro.

Trebuie de spus că acest clip nu are vreo legătură oficială cu produsele sau compania Apple. Asta nu înseamnă, însă, că asemănarea dintre prezentarea de mai sus şi cea pe care o vom vedea peste câteva zile pe site-ul Apple nu este una foarte evidentă. Echipa din spatele acestei parodii a reuşit, într-un mod foarte interesant, să recreeze stilul de prezentare a unui produs cu care ne-au obişnuit Jony Ive şi compania.

Deşi s-ar putea să nu fie un tip de umor pe care să-l guste toată lumea, mai ales fanii produselor "Designed by Apple in California", avem ocazia să înţelegem mai bine de ce S-ul din iPhone 5S s-ar putea să vină de la "same" (acelaşi) sau că C-ul din iPhone 5C s-ar putea să vină de la "cheap" (ieftin).

Clipul e bine de urmărit fie şi măcar pentru a vă pregăti sufleteşte de ceea ce urmează să vedeţi în toate colţurile internetului în următoarele săptămâni.

În definitiv, marţi, pe 10 septembrie ar trebui să vedem cum . Glumele, parodiile, meme-urile şi comentariile răutacioase la fel nu ar trebui să întârzie foarte mult.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu