Prima ediție a turneului de armrestling WEA Grand Prix. Cine a obţinut VICTORIA în cel mai aşteptat duel al serii

Embed:

Sala Polivalentă a găzduit prima ediție a turneului de armrestling WEA Grand Prix.

În cel mai așteptat duel al serii, americanul Travis Bagent s-a impus fără emoții în fața bulgarului Georgi Țvetkov. Cei doi au luptat pentru pentru titlul de campion World Elite Armwrestling, în categoria supergrea.

"A fost un turneu de amploare, care s-a desfășurat într-un oraș minunat. Au fost puși în joc mulți bani. Victoria mea nu a fost o surpriză pentru mine. Am fost pregătit de acest lucru. Continui să fiu în formă bună", a declarat Travis Bagent, sportiv.

John Brzenk, legenda armwrestlingului mondial, a obținut locul trei la mâna dreaptă în categoria de până la 95 de kilograme. În semifinale, sportivul în vârstă de 54 de ani a fost învins de ucraineanul Petro Marharint.

Cu toate acestea, în duelul pentru locul trei, Brzenk a dispus de rusul Serghei Patrikeev.

"Este o competiție fantastică, unde au evoluat sportivi cu renume. M-am simțit bine aici", a spus John Brzenk, sportiv american.

Un alt meci incendiar a fost cel dintre moldoveanul Daniel Procopciuc și lituanianul Mindaugas Tarasaitis. Victoria a fost obținută de conaţionalul nostru.

"A fost foarte greu. Am avut parte de un adversar pe măsură. Este foarte experimentat, are un palmares de 10 ani în spate. Știe deja cum să lupte cu mine, pentru că nu e prima noastră luptă. M-am bazat mai mult pe rezistență și pe forța fizică", a spus Daniel Procopciuc, sportiv moldovean.

În categoria feminină, conaţionala Mihaela Lazari a fost învinsă de suedeza Elin Janeheim. Fondul de premiere a turneului a fost de 70 de mii de euro.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu