Prima doamnă a SUA va dona muzeului Smithsonian rochia purtată la primul bal prezidențial

Prima doamnă a SUA, Melania Trump, va dona muzeului Smithsonian rochia creată pentru ea de designerul Hervé Pierre și pe care a purtat-o la primul bal prezidențial din 20 ianuarie, în ziua învestirii soțului său, Donald Trump.

Melania va dona eleganta rochie din mătase albă fără umeri într-o ceremonie care va avea loc vineri și la care va fi prezent și designerul francez Pierre, fost director de creație al casei de modă Carolina Herrera, a scris agerpres.ro

Rochia va intra în Colecția Primelor Doamne din Istoria Americii de la Smithsonian, care prezintă ținutele folosite de consoartele președinților la primul bal prezidențial, începând cu Helen Taft în 1912.

Colecția include, printre multe altele, rochiile purtate de Jacqueline Kennedy, Hillary Clinton, Laura Bush și Michelle Obama. Potrivit muzeului, este vorba de una dintre colecțiile cele mai populare și care în 2016 a fost vizitată de 4 milioane de persoane.

"Melania se simte onorată să poată dona această piesă de haute-couture unei colecții atât de emblematice precum cea de la Smithsonian", a declarat CNN purtătoarea de cuvânt a primei doamne, Stephanie Grisham.

Prima doamnă și președintele Donald Trump au dansat pe cântecul 'My Way' al lui Frank Sinatra la acest prim bal prezidențial din seara de 20 ianuarie.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu