Prima doamnă a Americii, apariție demnă de covorul roșu la ultimul dineu de stat organizat de soții Obama

Michelle Obama, prima doamnă a Statelor Unite a fost atracția serii într-o rochie demnă de covorul roșu, în cadrul ultimului dineu de stat organizat de soții Obama la Casa Albă.

Michelle Obama, în vârstă de 52 de ani a arătat uimitor într-o rochie lungă, roz-aurie, semnată de atelierul Versace, făcându-și apariția alături de soțul ei, Barack Obama, în timp ce primeau oaspeții de onoare, premierul Italiei Matteo Renzi și soția acestuia, Agnese Landini.

Cel de-al doilea mandat al președintelui Barack Obama se apropie de sfârșit, iar soția sa bifează cu succes ultimele sale apariții în calitate de primă doamnă și impresionează prin ținutele sale.

Donatella Versace a declarat că s-a simțit onorată fiindcă a avut ocazia să o îmbrace pe Michelle Obama, mulțumindu-i acesteia pentru toate lucrurile bune pe care le-a făcut pentru America și pentru lume, informează b1.ro.

Printre invitații de la dineu s-au numărat și guests Roberto Benigni, Jerry Seinfeld, Giorgio Armani, Naeem Khan, Savannah Guthrie, Gayle King și Gwen Stefani, care a și cântat.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu