PREZICERI UIMITOARE pentru viitorul Parlament! Ce spun clarvăzătorii şi ce prevesteşte calul Bomba (VIDEO)

Embed:

În campania electorală, partidele politice apelează la sondaje pentru a vedea impactul mesajelor şi a evalua şansele lor de accedere în Parlament. Sunt şi metode mai puţin obişnuite, dar cu mare priză la public. Este vorba despre prezicerile clarvăzătorilor care se dau cu profeţii despre componenţa viitorului Legislativ.

Cine va face legea în următorii patru ani? Cu această întrebare am mers la clarvăzătorul Moisei Lepădatu. Acesta a nominalizat cinci partide.

"Dacă cândva partidul comunist lua 60, 80 și 40 de % acum este rândul Partidului Democrat care va lua 20-24 de voturi. Partidul Liberal democrat care are șanse de 18-20 de voturi. Al treilea vor fi comuniștii, acolo voturile sunt 14-16. Al patrulea partid vor fi socialiștii cu 10-12 voturi și al cincicilea PL cu 6-8 voturi", a declarat clarvăzătorul.

Astrologul Irina Varticean prezice, însă, că în Legislativ se vor regăsi șapte formațiuni politice: "Partidul Democrat, Partidul Liberal Democrat , Partidul Comuniştilor, Partidul Liberal, Partidul Socialiștilor, Partidul Politic 'Patria' și Partidul Popular Creştin Democrat".

Am încercat şi alte soluţii oculte pentru a vedea cine are şanse de accedere în Parlament. Deoarece 2014 este anul calului, am apelat la acest animal în calitate de oracol.

"Bomba are 10 ani, este un animal foarte blând", a spus Vladlena Apostolache, angajată a Școlii Republicane de Hipism.

În faţa calului au fost puse două găleţi cu amestec de orz şi tărâţe. Vasul din stânga animalului reprezintă partidele prorusești, iar cea din dreapta – formaţiunile proeuropene.

Opţiunea calului a fost în favoarea partidelor proeuropene. Am repetat experimentul, dar am schimbat găleţile cu locul, pentru a exclude posibilitatea ca animalul să fi fost atras de culoarea vasului.

Bomba s-a dovedit a fi consecventă în alegere. Totuşi, astrologii spun că nu toţi votanţii vor face alegerea la fel de uşor, în 30 noiembrie. Şi asta din cauza datei scrutinului.

"Sinceră să fiu, nu este o zi tocmai bună, deoarece luna se află în zodia peștilor, iar această zodie semnifică dezorientarea", a explicat astrologul Irina Varticean.

Publika.md menţionează că pe 30 noiembrie în Republica Moldova vor avea loc alegeri parlamentare.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu