Preziceri astrale pentru 28 august

Embed:

FECIOARĂ
S-ar putea să aveţi discuţii dure cu o femeie, din cauza unor probleme de natură financiară. Se pare că persoana respectivă întârzie să-şi achite o datorie. Vă sfătuim să evitaţi călătoriile.

BALANŢĂ
Dacă plecaţi într-o călătorie, fiţi prudent şi nu vă grăbiţi! Ar fi bine să evitaţi întâlnirile de afaceri. Nu vă neglijaţi partenerul de viaţă!

SCORPION
Dimineaţa, un grup de prieteni vă invită într-o excursie. Dacă acceptaţi invitaţia, s-ar putea ca relaţiile parteneriale să se tensioneze şi chiar să aveţi o discuţie aprinsă.

SĂGETĂTOR
Începeţi ziua agitat şi nervos, fiindcă aveti nevoie urgent de o sumă mare de bani. Păstraţi-vă calmul! Partenerul de viaţă va reuşi să facă rost de banii necesari.
 
CAPRICORN
Începeţi să resimţiţi oboseala acumulată. Dacă veţi continua să munciţi în acest ritm, riscaţi să aveţi mari probleme de sănătate.

VĂRSĂTOR
Se pare că vă treziţi indispus şi sunteţi irascibil toată dimineaţa. Stăpâniţi-vă  nervozitatea! Profitaţi de timpul liber de care dispuneţi şi odihniţi-vă!
 
PEŞTI
În cursul dimineţii primiţi o veste care vă schimbă programul. Sunteţi nevoit să plecaţi într-o călătorie lungă, împreună cu partenerul de viaţă.

BERBEC
Astăzi ar fi bine să nu vă asumaţi nici un risc. Starea de nervozitate pe care o resimţiţi vă poate afecta pe toate planurile. Evitaţi discuţiile în contradictoriu!
 
TAUR
Aveţi de rezolvat multe probleme pe care le tot amânaţi de câteva zile. În partea a doua a zilei, s-ar putea să aveţi oaspeţi. Vă sfătuim să evitaţi speculaţiile de orice fel.

GEMENI
Vă sfătuim să evitaţi călătoriile lungi.
Ar fi bine să vă limitaţi la activităţi de rutină şi să acordaţi mai mult timp odihnei. Seara aveţi întâlniri cu prietenii.

RAC
În cursul dimineţii primiţi o veste de la şeful dumneavoastră, care vă schimbă programul zilei. Sfaturile unui coleg de serviciu vă sunt foarte utile. Nu vă manifestaţi nervozitatea!

LEU
Aveţi reuşite pe plan profesional, dar cu preţul unor ore de muncă suplimentare. Partenerul de viaţă este nemulţumit. După-amiază mergeţi în vizită la o rudă.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu