PREVIZIUNI AMOROASE: Pe cine iubeşti şi de cine să te fereşti în 2013, în funcţie de zodie

Pe lângă sfaturile despre cum să te îmbraci, ce coafură să îşi faci, unde să mergi şi ce tradiţii să respecţi de Revelion, specialiştii vin şi cu recomandări pe plan sentimental, pentru 2013. La ce să te aştepţi în anul ce urmează, în viaţa ta de cuplu, în funcţie de zodie, îţi spune Eva.ro.

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)

Cu nativii din taur, pești și fecioară vei avea cea mai bună compatibilitate în 2013. Fecioarele sunt parteneri înfocați de amor pentru tine, iar cei din taur te ajută să-ți găsești liniștea și prosperitatea. Iar nativii din pești sunt ideali pentru a te susține atât în dragoste, cât și în viața profesională. Ar fi indicat să stai departe de nativii din gemeni, în ceea ce privește dragostea.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Îți va fi destul de greu să te înțelegi cu un nativ din zodia racului în ceea ce privește dragostea, în 2013. Dacă partenerul tău este rac, trebuie să ai mai multă răbdare cu el. În schimb, cu nativii din berbec, gemeni și balanță te vei înțelege de minune!

Peşti (19 februarie - 20 martie)

Cele mai bune compatibilități pentru tine în 2013 vor fi cu nativii din taur, rac și capricorn. Dacă întâlnești un nativ din taur, este posibil să fie iubirea vieții tale! Cu nativii din balanță, însă, nu te vei înțelege prea bine din punct de vedere amoros.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Cu nativii din vărsător, gemeni și leu vei avea cea mai bună compatibilitate în 2013. Unul dintre aceste semne îți poate aduce fericirea în dragoste! Nu același lucru se poate spune despre relația amoroasă cu un nativ din scorpion, care poate fi plină de tensiuni.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

În 2013, cea mai bună compatibilitate va fi cu nativii din capricorn, fecioară și pești. Nu la fel de bine te vei înțelege cu cei din balanță, cu care vei avea multe discuții în contradictoriu.
 

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Cu leul, berbecul și balanța vei avea cea mai bună compatibilitate în 2013. Dacă vei începe o nouă relație în acest an, cel mai probabil va fi cu un nativ născut în unul din aceste semne. Cu zodia capricornului nu vei avea, însă, o relație prea bună, din punct vedere amoros.

Rac (22 iunie - 21 iulie)

Scorpionul, capricornul și fecioara vor fi cele mai bune alegeri pentru tine din punct de vedere sentimental în 2013. Ai șanse mari să te îndrăgostești de un nativ din zodia fecioarei! Relația cu un nativ din vărsător ar putea fi dificilă în acest an.

Leu (22 iulie - 22 august)

În 2013, dragostea pentru tine ar putea să apară în persoana unui nativ din gemeni, săgetător sau berbec. O persoană născută într-unul dintre aceste semne ți-ar putea face inima să tresară. Cu nativii din pești nu vei avea o relație de invidiat în 2013, pentru că tensiunea va pândi la fiecare pas.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Nativii din capricorn, rac și scorpion sunt cele mai bune alegeri pentru tine în 2013, din punct de vedere amoros. Te vei putea îndrăgosti de un bărbat născut în una dintre aceste zodii. Cu săgetătorii nu vei avea o compatibilitate prea bună.

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)

Printre cele mai bune compatibilități pentru tine sunt cele cu nativii din gemeni, vărsător și săgetător. Cu nativii născuți în zodia taurului ai putea avea dificultăți în relațiile amoroase.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Cu nativii din fecioară, leu și rac vei avea o compatibilitate de invidiat în 2013. Dacă ești singură, ai putea întâlni un nativ născut în unul dintre aceste semne, care să-ți facă inima să tresalte! Cu nativii din berbec ai putea avea probleme din punct de vedere sentimental.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Vărsătorul, berbecul și balanța sunt semnele cu care vei avea cea mai bună compatibilitate din punct de vedere amoros. Relația cu un alt nativ din săgetător poate fi extrem de dificilă în 2013.


loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu