REACŢIA DURĂ a lui Vlad Filat după ce procurorul general i-a cerut ridicarea imunităţii (VIDEO)

Embed:

"Eram pregătit pentru un aşa scenariu". Aşa a comentat liderul PLDM, Vlad Filat, anunţul făcut de Procurorul General.

"De mult timp se vorbea prin oraş cum se pregăteşte şi cum va avea loc un aşa scenariu. Cu Usatâi în faţa Parlamentului şi cu Procurorul General. Din punctul meu de vedere, acest show a fost prea scump", a precizat Filat.

Totodată, Vlad Filat a spus că nu are nevoie de imunitate parlamentară. "Se va face procedura respectivă. O să contribui la mersul anchetei. Sper că va fi un proces echitabil şi o să-mi demonstrez nevinovăţia. Spuneam în debutul şedinţei de astăzi, ca replică dată domnului Voronin, care e folosit şi el de Plahotniuc când avea nevoie, că nu am nevoie de imunitate. Accept jerfta care se aduce astăzi pe altar. Sper că această jertfă va duce clar la destrămarea acestui sistem odios care duce la putrefacţie ţarii noastre", a punctat liderul PLDM.

În conluzie, Vlad Filat şi-a cerut iertare de la cetăţenii Republicii Moldova: "Am deja calea mea, o să-mi fac dreptate, iar voi cetăţenii ţării tot aveţi de ales. Voi luptaţi pentru libertatea vostră de cetăţeni, pentru demnitate şi nu vă lăsaţi duşi de acest show mediatic, care are drept obiectiv să schimbe accentele. Şi iertaţi-mă că nu am reuşit să fac mai mult. Vă mulţumesc".

PUBLIKA.MD menţionează că, în şedinţa de astăzi a Parlamentului, Procurorul General a cerut ridicarea imunităţii lui Vlad Filat. Potrivit lui Corneliu Gurin liderul PLDM a comis o crimă gravă.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu