FILMUL INTEGRAL al împuşcăturilor de la Botanica. IMAGINI NECENZURATE din timpul incidentului armat

Embed:

Publika TV a intrat în posesia unor imagini video surprinse în localul din Capitală unde, dimineaţă, au fost trase focuri de armă.

Filmarea a fost făcută de un angajat al unei firme de pază, care a fost chemat la faţa locului. În urma incidentului, un tânăr de 28 de ani a fost rănit, după ce a ameninţat poliţiştii cu un pistol.

Citeşte şi: Bătaie, împuşcături şi sânge! Imagini exclusive din timpul incidentului armat de la Botanica (VIDEO)

Pistolarul are 28 de ani şi este domiciliat în Dumbrava. Potrivit poliţiei, acesta era în stare de ebrietate şi avea permis de port-armă. El a fost transportat la Spitalul de Urgenţă.

Citeşte şi: "Vă dau mâine VERSIUNI". Primele reacţii ale bărbatului împuşcat de poliţişti la Botanica (VIDEO)

Ulterior, oamenii legii au anunţat că patru persoane au fost reţinute pentru 72 de ore.

Citeşte şi: FOCURI DE ARMĂ într-un local din sectorul Botanica! Un tânăr a fost împuşcat

Incidentul cu focurile de armă auzite şi văzute astăzi într-un local din sectorul Botanica se va discuta şi la emisiunea Fabrika din această seară. 

PUBLIKA.MD aminteşte că Poliţia a fost solicitată în jurul orei 07:00 dimineaţa, pe motiv că într-un local din sectorul Botanica al Capitalei s-ar fi produs un furt. Ajunşi la faţa locului, poliştii au intervenit pentru a aplana un conflict dintre reprezentanţii localului şi un grup de tineri, care au chefuit toată noaptea.

Unul dintre ei a scos un pistol din maşină şi a ameninţat că va deschide focul. Deoarece tânărul a refuzat să se conformeze somaţiilor, unul dintre poliţişti a fost nevoit să folosească arma din dotare.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu