Prețurile locuințelor noi din Capitală stagnează. Unde şi la ce preţuri sunt apartamente noi

Embed:

Prețurile apartamentelor din Capitală nu s-au schimbat în comparație cu 2017 şi înregistrează o stagnare. Potrivit agenţiei Lara în sectorul Centru, acolo unde sunt cele mai scumpe locuinţe, preţul unui apartament cu o cameră variază între 573 și 636 de euro pentru un metru pătrat.

În cazul celor cu două camere preţul este cu 40 de euro mai mic, iar pentru un apartament cu trei camere veţi plăti pentru fiecare metru pătrat între 471 şi 532 de euro.

Puțin mai ieftine sunt locuințele din sectorul Botanica. În medie, prețul unui metru pătrat variază între 454 şi 603 euro.

Cei care doresc să-și cumpere un apartament cu o cameră în sectorul Râșcani ar trebui să scoată din buzunare până la 598 de euro pentru un metru pătrat. Locuințele cu două și trei camere au un preț cuprins între 458 și 570 de euro.

Între 400 și 576 de euro costă un metru pătrat la Ciocana. Datele agenției imobiliare Lara arată că în acest sector sunt cele mai ieftine apartamente cu trei camere.

În sectorul Buiucani, un metru pătrat în apartamentele cu o cameră costă până la 566 euro, în cele cu două camere - 547, iar în cele cu trei camere - 471 de euro.

Potrivit experților economici, pe piața secundară este înregistrată o scădere a prețurilor, dar care este nesemnificativă.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu