Preţurile la echipamentele pentru schi ard buzunarele

Embed:

În timp ce unii moldoveni sunt încă în aşteptarea zăpăzii, alţii se bucură de iarnă pe pârtiile din pensiunile turistice din străinătate. Escaladarea acestora este însă o plăcere destul de scumpă. Şi asta deoarece preţurile pentru echipamentele pentru schi ard buzunarele.

În magazinele specializate, împătimiţii de sporturi de iarnă pot găsi tot echipamentul de care au nevoie.

Echipamentul nu este, însă, pentru buzunarul oricui. Cei interesaţi trebuie să ştie că o astfel de achiziţie ajunge până la 12 mii de lei. Preţul clăparilor variază între 2 şi 4 mii de lei. Un costum pentru schi costă până la 8 mii de lei. Cel puţin o mie de lei mai trebuie să daţi pentru o cască de protecţie, fără de care nu aveţi voie să intraţi pe pârtie.

"Cei mai mulţi cumpărători au peste 30 de ani. Şi tinerii sunt interesaţi, dar situaţia financiară nu le permite să-şi cumpere echipament. Ei aleg echipamentul la mâna a doua sau apelează la mica publicitate", a menţionat directorul unui magazin Alexandru Cojoocari.

Dacă mergeţi la munte, dar nu aţi reuşit să vă procuraţi echipament, trebuie să ştiţi că îl veţi putea închiria chiar de pe pârtie. Va trebui doar să mai adăugaţi ceva bani în bugetul prevăzut pentru vacanţă.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu