PREŢURILE AU LUAT-O RAZNA la Kiev! O noapte în hotel la finala Champions League costă 160 de mii de lei

Liverpool - Real Madrid este cel mai aşteptat meci european al anului. Finala UEFA Champions League se va disputa la Kiev, dar fanii vor avea probleme mari pentru a-şi găsi cazare, în capitala Ucrainei.

Preţurile la apartamentele de închiriat au "bubuit" pur şi simplu. Un sejur de două nopţi, în perioada 25-27 mai, într-o cameră de o persoană, costa acum nu mai puţin de 162.266 de lei. Imediat după finală, aceeaşi cameră se poate închiria cu numai 600 de lei. 

Aproape 70.000 de fani sunt aşteptaţi la finala UEFA Champions League, pe stadionul Olimpic din Kiev. Real Madrid şi Liverpool se vor baza pe câte 25.000 de fani, care vor fi nevoiţi să plătească bani frumoşi pentru a-şi vedea favoriţii la lucru.

La cazare se adaugă şi biletele la meci: cel mai ieftin tichet, în acest moment, costă nu mai puţin de 1.200 de euro, scrie digisport.ro

Finala Real Madrid - Liverpool se va disputa pe 26 mai, la Kiev. Cele două finaliste au câștigat împreună 17 Ligi ale Campionilor, dintr-un total de 24 de finale jucate. Madrilenii au 12 trofee cucerite și dețin recordul UCL, în timp ce britanicii sunt pe locul al treilea, cu 5 succese, la egalitate cu Barcelona și Bayern Munchen.

Este pentru a noua oară când se reeditează o finală de UCL/CCE, cele două combatante întâlninduse și în ultimul act din 1981, când s-a impus Liverpool. Liverpool și Real Madrid împart recordul de cele mai multe goluri marcate în deplasare într-un singur sezon de Champions League, 20.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu