Preţul pentru o călătorie cu microbuzul a fost majorat?!

Şoferii de maxi-taxi de pe ruta 136, care au hotărât să majoreze tariful pentru călătorie cu microbuzul. Potrivit moldnews.md, şoferul unui microbuz de pe ruta 136, care merge pe traseul Ghidighici-Chişinău, a majorat în mod neautorizat taxa de călătorie până la 4 lei, motivând noul preț prin faptul că "returul costă mai scump".

La cererea pasagerilor de a le elibera bilete de călătorie, șoferul a acordat tichete cu prețul de 4 lei, și cu inscripțiile "autobuz" și "transport urban".

Publika.md menţionează că ruta 136 este administrată de firma SRL "Ruta Prim", care are cele mai multe rute de microbuz - 12 la număr, inclusiv ruta autobuzelor 122 A.

Contactaţi de publika.md, reprezentanţii "Ruta Prim" nu au fost de găsit.

Amintim că, în luna mai, şoferii de pe rute au venit cu o iniţiativă de majorare a tarifului pentru o călătorie cu microbuzul. Astfel, Dorin Chirtoacă a amânat majorarea cu doi lei a tarifului pentru o călătorie cu microbuzul, până când şoferii vor respecta regulile de circulaţie şi nu vor lua mai mult de cinci pasageri în picioare. Este vorba despre nedepăşirea vitezei de 50 de km pe oră, instalarea unui rând de scaune suplimentar, transportarea a cel mult cinci pasageri în picioare şi oprirea doar în staţiile special amenajate pentru microbuze.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu