Preşedintele UEFA critică dur Ucraina

Embed:

Michel Platini, preşedintele Uniunii Europene de Fotbal, regretă faptul că, pe lângă Polonia, dreptul de a organiza Campionatul European din 2012 a fost acordat şi Ucrainei. Oficialul european este îngrijorat din cauza întârzierii lucrărilor la două dintre noile stadioane, dar şi a dezvoltării infrastructurii.

Preşedintele UEFA
Michel Platini a criticat dur Ucraina, ţara care, împreună cu Polonia, va găzdui turneul final al Campionatului European de fotbal din 2012. Oficialul, care marţi va fi reales în fruntea organizaţiei pe care o conduce din 2007, s-a arătat îngrijorat de infrastructură, dar şi de faptul că lucrările la două dintre stadioane întârzie.

"A fost probabil o greşeală, dar le-am dat dreptul de găzduire, acum trebuie să facem faţă provocărilor. Suferim foarte mult şi vom suferi până la finalul competiţiei", a declarat Platini.

Secretarul General al UEFA, Gianni Infantino, a confirmat faptul că Ucraina se află în urmă cu pregătirile stadioanelor din Kiev şi Lvov, pe unul dintre care se va disputa şi finala turneului.

Ucraina, ameninţată de UEFA cu retragerea dreptului de a găzdui turneul final din cauza interferenţei Guvernului la Federaţia de Fotbal, a oferit documentele necesare pentru a clarifica situaţia. "Termenul-limită pentru sfârşitul lunii martie va fi respectat. Semnele sunt încurajatoare", a declarat Infantino.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu