Preşedintele ţării, Nicolae Timofti, despre votarea noului Guvern (VIDEO)

Embed:

Acordarea votului de încredere al Parlamentului pentru noul Executiv, condus de Iurie Leancă, a lăsat loc de interpretări şi ezitări în rândul politicienilor. La fel s-a întâmplat şi cu preşedintele ţării, Nicoale Timofti.

Deşi în plenul Parlamentului, când a ţinut un discurs în faţa deputaţilor, şeful statului a îndemnat aleşii poporului să voteze pentru Guvernul Leancă, Nicolae Timofti nu a ştiut ce să răspundă, când a fost întrebat ce şanse are noul Executiv de a fi votat.

Iată ce a răspuns Nicolae Timofti: "Nu sunt pregătit pentru a face acum conferinţă de presă. O să fac atunci când o să anunţ din timp".

Publika.md aminteşte că nu este pentru prima dată când şeful statului nu poate să ofere un răspuns jurnaliştilor. Nicolae Timofti a spus şi anterior că nu este pregătit să ofere un răspuns pe marginea unei hotărâri a Curţii Constituţionale, menţionând că "trebuie să studieze şi, când va veni timpul, va răspunde". 

Publika.md menţionează că, în această seară, deputaţii au acordat vot de încredere noului Guvern, condus de Iurie Leancă. Pentru noul Cabient de miniştri au votat 58 de deputaţi.   

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu