Preşedintele şi premierul Federaţiei Ruse au recoltat porumb în ţinutul Stavropol VIDEO

Embed:

Preşedintele Federaţiei Ruse, Dmitrii Medvedev, se inspiră din pasiunea premierului Vladimir Putin, cea de a conduce diferite tipuri de transport. În timpul unei vizite în ţinutul Stavropol, cei doi lideri au condus o combină şi au recoltat porumb. Putin şi Medvedev au umplut hambarele patriei, contribuind astfel şi la creşterea ratingului.

În cabina combinei, Medvedev şi Putin au fost asistaţi de un mecanizator experimentat. Ulterior, la o întâlnire cu fermierii din Stavropol, actualul preşedinte al Rusiei a spus că a dobândit deprinderile necesare şi că la nevoie, le poate da agricultorilor o mână de ajutor. Cei doi lideri au recoltat împreună 12 tone de porumb.

Acum doi ani, Medvedev a participat şi la recoltarea sfeclei de zahăr. În vara lui 2009 şi Vladimir Putin a condus o combină la o expoziţie de maşini agricole. Anterior, Putin a urcat pe biciclete, motociclete, a condus mai multe autoturisme şi bolizi de Formula 1, a pilotat avioane şi elicoptere, dar a condus şi vapoare şi s-a scufundat cu un submarin.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu