Preşedintele României Klaus Iohannis se va întâlni cu Donald Trump

Administrația Prezidențială a României a dat publicității programul președintelui Klaus Iohannis la cea de-a 73-a sesiune a Adunării Generale a ONU, care are loc în orașul New York. Klaus Iohannis va participa la recepția tradițională oferită de șeful de la Casa Albă, Donald Trump, și prima doamnă a Americii, Melania Trump, în onoarea șefilor de delegații.

Recepția are loc de la ora 01:00, ora Moldovei (19:00, ora locală).

De asemenea, marți, la sediul ONU de la New York, Klaus Iohannis va participa la deschiderea segmentului la nivel înalt al celei de-a 73-a sesiuni a Adunării Generale a ONU.

Anul trecut, Klaus Iohannis și soția sa, Carmen Iohannis, s-au fotografiat alături de Donald și Melania Trump la recepția oferită în onoarea șefilor de delegații prezenți la Adunarea Generală a ONU.

Alături de Preşedintele Statelor Unite ale Americii, Donald J. Trump la recepţia oferită în onoarea şefilor de delegaţii participanţi la Adunarea Generală a ONU', a scris şeful statului înainte de a posta pe Facebook fotografia alături de Melania şi de Donald Trump.

 

Cei doi șefi de stat s-au întâlnit și cu ocazia vizitei pe care președintele Klaus Iohannis a făcut în Statele Unite în luna iunie a anului trecut.

Atunci, Trump a postat pe Facebook o fotografie de la discuțiile avute cu președintele României.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu