Aproape 800 de membri ai AMN au părăsit formaţiunea şi au aderat la PLDM

Embed:

Aproape 800 de membri ai Alianţei Moldova Noastră, în frunte cu preşedintele raionului Căuşeni, 13 primari, 12 consilieri raionali şi mai mulţi consilieri locali, au aderat azi la Partidul Liberal Democrat.

Preşedintele raionului, Ion Ciontoloi, spune că intenţiona să adere la PLDM, încă de la sfârşitul lui decembrie 2009, atunci când a părăsit Congresul AMN. El spune că a luat această decizie deoarece viziunile sale şi ale colegilor săi nu mai coincid cu cele ale partidului condus de Urechean.

În replică, liderul AMN susţine că atunci s-a şi produs ruptura organizaţiei de la Căuşeni de partid. Anunţul oficial privind afilierea organizaţiei din Căuşeni la PLDM a fost făcut astăzi, în cadrul unei conferinţe teritoriale a partidului. Ion Ciontoloi a fost membru al AMN timp de cincisprezece ani.

Liberal-democratul Tudor Deliu spune că aderarea membrilor AMN la PLDM nu este un nou episod al neînţelegerilor din Alianţa de guvernare. Ci, dimpotrivă această mişcare are ca sop dejucarea unor clanuri mafiote.


Lasă un comentariu