Președintele PNL, Vitalia Pavlicenco, a fost înregistrată în calitate de candidat pentru Parlament în Circumscripția nr.50

Embed:

Vitalia Pavlicenco, președintele Partidului Național Liberal, a fost înregistrată în calitate de candidat la alegerile parlamentare noi, care se vor desfășura în data de 20 octombrie.

Pavlicenco va lupta pentru fotoliul de deputat în circumscripția numărul 50, Europa de Vest, fiind primul candidat înregistrat pe această circumscripție.

În trecut președintele PNL a fost deputat în două legislaturi din partea Partidului Forțelor Democratice și Alianței „Moldova Noastră”.

Într-un comunicat de presă, Vitalia Pavlicenco a ținut să-și exprime recunoștința față de cei care o susțin. Mai mult, ea îi îndeamnă pe alți concurenți să respecte limitele bunului-simț, să nu afirme neadevăruri, așa cum deja se constată din partea unor viitori candidați în această circumscripție, și îi invită pe toți doritorii la un dialog civilizat în diferite formate, inclusiv pe rețelele de socializare.

Astăzi a fost înregistrată în circumscripția numărul 50 și candidatura reprezentantei blocului ACUM, Galina Sajin. Alegerile parlamentare noi din 20 octombrie se vor desfășura pe patru circumscripții uninominale.

Lasă un comentariu