Președintele PDM Vlad Plahotniuc și ambasadorul SUA James Pettit s-au întâlnit într-o vizită de rămas bun

Embed:

Viziunea pro-Moldova a Partidului Democrat este o abordarea corectă, al cărei scop este îmbunătățirea vieții cetățenilor. Declaraţia a fost făcută de ambasadorul american James Pettit care a avut o întrevedere cu președintele PDM, Vlad Plahotniuc. Întâlnirea a avut loc la sediul PDM, în contextul încheierii misiunii diplomatului în Moldova.

Liderul democrat i-a mulțumit ambasadorului american pentru colaborarea productivă.   

"Statele Unite sunt un bun partener al Moldovei, iar buna relație dintre ţara noastră și SUA se datorează inclusiv dumneavoastră", - a afirmat Vlad Plahotniuc.

Totodată, în cadrul întâlnirii, liderul democraţilor a accentuat orientarea pro-Moldova a PDM, dezvoltarea țării după modelul occidental, în beneficiul moldovenilor.

Potrivit lui, dorința PDM este ca cetățenii să evalueze activitatea partidului după reformele și rezultatele concrete obținute.

La rândul său, ambasadorul James Pettit a felicitat ţara noastră cu rezultatele privind creșterea economică care, în opinia lui, este una semnificativă.

"Multe probleme se vor rezolva în Moldova dacă economia va crește în continuare", - a spus diplomatul american.

Mandatul ambasadorului James Pettit la Chișinău se va încheia în următoarele săptămâni, iar succesorul său, Derek J. Hogan, va veni în Moldova în octombrie.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu