Președintele Parlamentului, profund îndurerat de moartea pompierului din incendiul de la Ciocana

Un pompier şi-a pierdut viaţa în urma incendiului devastator din Capitală.

Președintele Parlamentului a şi-a exprimat regretul pe o reţea de socializare, după decesul tânărului.

"Sunt profund îndurerat de moartea pompierului Ivan Nogailic. Împărtășesc durerea familiei. Sincere condoleanțe tuturor celor care l-au cunoscut. Eroii nu mor, ei rămân exemple de curaj, dăruire și devotament. Vreau să le spun celor două micuțe care și-au pierdut tatăl să fie mândre de părintele lor, care cu prețul propriei vieți a salvat mulți oameni de la moarte. Părinții care au crescut acest bărbat capabil să-și sacrifice viața la datorie vor fi pe veci onorați.

Oamenii pregătiți să plătească prețul suprem, ca să apere și să ajute alte persoane, sunt EROII Republicii Moldova. Să ne rugăm împreună pentru pompierii internați în spital. Să ne unim forțele și să ajutăm familiile îndurerate", a declarat Andrian Candu.

PUBLIKA.MD menţionează că, pompierul care a pierdut lupta cu flăcările avea doar 28 de ani. Tânărul erou a fost scos pe brațe de camarazii săi din clădirea plină de foc și fum, însă nu mai dădea semne de viață. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic. Salvatorul era căsătorit şi avea două fete gemene în vârstă de trei ani. 

Citeşte şi: FILMUL EVENIMENTELOR. INCENDIUL DEVASTATOR de pe strada Uzinelor pare DE NEOPRIT (VIDEO)

Citeşte şi: IMAGINI ŞOCANTE! Momentul în care pompierul decedat este scos din flăcări (FOTO/VIDEO)

Citeşte şi: INCENDIU DEVASTATOR la un depozit din Chişinău: Un pompier A MURIT în timpul intervenţiei (FOTO/VIDEO)

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu