Preşedintele Parlamentului, Igor Corman, îşi începe vizita oficială în Suedia

Embed:

Preşedintele Parlamentului, Igor Corman, îşi începe, astăzi, vizita de două zile în Suedia. Oficialul a fost invitat de omologul său Per Westerberg. Igor Corman este însoţit de o delegaţie parlamentară formată din preşedintele fracţiunii PLDM, Valeriu Streleţ, liderul PLR, Ion Hadârcă, şi deputatul PD Valentina Stratan.

La Stockholm, Igor Corman va avea întrevederi cu mai mulţi oficiali suedezi, printre care prim-vicepreşedintele Parlamentului Suediei, Susanne Eberstein, deputaţi din Comisia parlamentară afaceri externe şi din Comisia pentru afaceri europene, dar şi cu preşedintele Consiliului Municipal Stockholm, Margareta Björk.

De asemenea, delegaţia parlamentară are planificate vizite la mai multe universităţi din Suedia, unde vor fi prezentate proiectele de cercetare şi inovaţiile ştiinţifice ale studenţilor şi profesorilor în domeniul eficienţei energetice. 

În luna septembrie a anului trecut, preşedintele Parlamentului Suediei, Per Westerberg, a efectuat o vizită de lucru în ţara noastră. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu