Președintele Parlamentului a înmânat diplome celor mai activi voluntari din Moldova

Embed:

Președintele Parlamentului Republicii Moldova a participat, astăzi, la cea de-a X-a ediție a Festivalului Voluntarilor. În cadrul evenimentului, Marian Lupu a înmânat diplome de mențiune celor mai activi voluntari.

"Activitatea de voluntariat este una de mare noblețe, care duce în societate o puternică încărcătură emoțională. Sunteți cei care luptați cu indiferența și nepăsarea și sunt mândru să fiu împreună cu voi. Vă mulțumesc pentru tot ce faceți pentru cetățenii acestei țări, pentru viitorul european al Republicii Moldova", a menționat Marian Lupu.

Potrivit şefului Legislativului, Festivalul se încadrează în strategia națională pentru tineret și se bucură de o mare atenție din partea societății. "Ați demonstrat importanța civică a acestei mișcări și, pe bună dreptate, vă bucurați de tot respectul și înalta apreciere a întregii noastre societăți", s-a adresat Marian Lupu către voluntari.

Preşedintele Parlamentului s-a referit şi la suportul acordat de aleşii poporului dezvoltării unei colaborări eficiente cu societatea civilă. "Împreună am reușit și promovarea Legii voluntariatului, aprobarea strategiei de dezvoltare a societății civile, iar, în luna februarie 2013, vom ține conferința comună a Parlamentului și a societății civile, la care vom trasa direcțiile prioritare de punere în aplicare a prevederilor acestor documente strategice", a specificat Marian Lupu.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu