Preşedintele Moldovei, Nicolae Timofti, va urca pe bicicletă

Embed:

Pe 15 iunie, la Chişinău va lua startul a noua ediţie a Cupei Preşedintelui la ciclism, care se va sfârşi duminică, cu o cursă tradiţională destinată amatorilor. La concurs va participa în premieră şi Nicolae Timofti.

Cupa Preşedintelui la ciclism a ajuns în acest an la cea de-a noua ediţie. Competiţia va aduna peste 160 de sportivi din nouă ţări, care vor concura în două categorii de vârstă: până la 17 ani şi până la 19 ani.

"Cupa Preşedintelui reprezintă o carte de vizită, nu doar a Federaţiei de ciclism, dar şi a statului. Competiţia dată este cea mai puternică cursă de tip olimpic care se desfăşoară în ţara noastră", a declarat preşedintele FM de ciclism Andrei Cimili.

Turneul va începe pe 15 iunie, cu o cursă de 25 km pe traseul Chişinău - Reni. Pe 16 iunie, cursa se va desfăşura pe străzile din Capitală, iar pe 17 iunie, în afară de finala concursului, va avea loc cursa de amatori, la care va participa şi Preşedintele ţării, Nicolae Timofti.

Ca şi în anii precedenţi, câştigătorul competiţie se va alege cu un trofeu şi cu o bicicletă. Ultimul moldovean care a câştigat acest concurs a fost Alexandru Mocan, în 2007.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu