Preşedintele lui AS Roma a fost amendat de autorităţi. Care este motivul

Embed:

Baie de 230 mii de euro. Această sumă o va plăti preşedintele clubului de fotbal AS Roma pentru că a sărit în havuzul din Piazza del Popolo după ce echipa sa a eliminat-o pe FC Barcelona din sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

James Pallotta a fost amendat de autorități cu 450 de euro pentru acest gest, iar președintele și-a cerut scuze pentru entuziasmul debordant de care a dat dovadă și a decis să și doneze 230.000 de euro pentru repararea havuzului.

"Vreau să spun că este un gest foarte frumos. Vreau să vă mulțumesc pentru acest lucru. În ceea ce privește noul stadion al Romei, vreau să zic că respectăm programul. 800 de milioane de euro din investiţii străine pe teritoriul nostru este o mare șansă de a relansa economia Romei și a întregii țări", a spus primarul de Roma, Virginia Raggi.

AS Roma s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor marţi seara, când a reuşit să elimine într-un mod aproape miraculos una din favoritele la câştigarea trofeului, FC Barcelona.

După 1-4 în tur, "giallorossi"-i s-au impus în retur cu 3-0 și s-au calificat grație golului în plus marcat în deplasare.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu