Preşedintele Legislativului găgăuz, Dmitri Konstantinov, a ajuns la spital după un accident de circulaţie

Embed:

Preşedintele Adunării Populare a Găgăuziei, Dmitri Konstantinov, a suferit o comoție cerebrală, după ce maşina de serviciu în care se afla s-a răsturnat sâmbătă.

Accidentul s-a produs în jurul orei 23.00. Maşina de serviciu a preşedintelui Adunării Populare s-a răsturnat după ce s-a lovit de o bordură de pe o stradă din Comrat.

Filmaţi cu o cameră ascunsă, medicii spitalului din Comrat au declarat că Dmitri Konstantinov a fost internat în secţia de reanimare cu o comoţie cerebrală, iar în scurt timp a fost externat.

Colegul lui Konstantinov, deputatul Ivan Burgudji, a confirmat că maşina de serviciu a preşedintelui legislativului regional a fost implicată în accident: "Chiar dacă şi este maşină de serviciu, aceasta va fi reparată săptămâna viitoare din contul său. Cred că automobilul era de serviciu şi dumnealui era într-o călătorie de serviciu".

Locuitorii de pe strada pe care s-a răsturnat mașina spun că nu au auzit nimic:

"Se spune că noaptea s-a întâmplat totul, eu dormeam. Nu am auzit, nu ştiu! Nu ştiu nimic!"

"Nu am auzit nimic, nici despre oameni, nici despre accident".

Alţii spun că au văzut doar cum a fost evacuată maşina de serviciu a lui Konstantinov:

"Ajuns acasă târziu, aproape de ora unu, maşina deja era urcată pe evacuator. Am văzut multe maşini ale poliţiei care au închis circulaţia. În maşină nu era nimeni, nici pe Konstantinov nu l-am văzut, nici pe nimeni altul."

Şeful-adjunct al Inspectoratului de Poliție Comrat, Ștefan Burdilă, a declarat pentru Publika TV că în maşina răsturnată se aflau Dmitri Konstantinov şi şoferul acestuia. Poliţiştii nu au stabilit, deocamdată, cine se afla la volan în momentul producerii accidentului. Konstantinov nu a fost de găsit pentru a face declaraţii.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu