Preşedintele FMF: Cristiano Ronaldo merită "Balonul de Aur"

Embed:

Păreri împărţite în Moldova referitor la cel mai bun fotbalist din lume în 2013. Unii specialişti din fotbalul moldovenesc consideră că Ronaldo merită să câştige "Balonul de Aur", în timp ce alţii i-ar da trofeul lui Franck Ribery.

Preşedintele FMF, Pavel Cebanu, este de părerea că în acest an cel mai bun fotbalist din lume a fost vedeta lui Real Madrid, Cristiano Ronaldo.

"I-aş oferi acest trofeu lui Ronaldo. Până acum eram de părerea că Messi e cel mai bun, chiar dacă se vorbea foarte mult că nu trebuia să ia Balonul de Aur de patru ori. În acest an, spun că Ronaldo a fost cel mai bun jucător", a spus Cebanu.

De aceeaşi părere este şi fostul jucător al naţionalei Moldovei, Sergiu Epureanu: "Cred că Ribery sau Ronaldo va fi desemnat cel mai bun. Dar, până la urmă, cred că i se va oferi trofeul lui Ronaldo, deoarece evoluţia sa în meciurile de baraj a fost decisivă în alegerea lui ca cel mai bun fotbalist, mai ales că a jucat excepţional."

Nu toţi, însă, consideră că Ronaldo merită să fie ales cel mai bun fotbalist al anului. "După eforturile depuse în ultima perioadă, eu i-aş da acest trofeu lui Ribery. Cred că a meritat şi a demonstrat la toate nivelele că este cel mai bun şi merită Balonul de Aur", a precizat antrenorul Iurie Osipenco.

Cel mai bun fotbalist al planetei este votat de antrenorii şi căpitanii echipelor naţionale, dar şi de jurnalişti sportivi. Numele fotbalistului care va cuceri Balonul de Aur va fi anunţat pe 13 ianuarie, la Zurich.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu